Πάτρα: Στο φως η ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας

Ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για την αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας αλλά και τα δικά του ευρήματα μετά την εξέτασή του. 

Σημειώνεται ότι στην αρχική ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας αναγράφεται πως το κοριτσάκι κατέληξε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας. Έπειτα από αυτό το πόρισμα οι γονείς του κοριτσιού προέβησαν σε μήνυση με αποτέλεσμα ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης να προχωρήσει σε μία εκ νέου έρευνα κατά την οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο της ηπατικής ανεπάρκειας.

Όπως ο ίδιος σημείωσε, ανέλαβε την εκ νέου έρευνα για τον θάνατο της Μαλένας τον Απρίλιο του 2021, αφού είχε συμβεί και η ανακοπή στην Τζωρτζίνα. Ο ιατροδικαστής χαρακτήρισε τον θάνατο της Μαλένας αδιευκρίνιστο και εκτίμησε πως οφείλεται σε άλλα αίτια προτείνοντας να επανεξεταστεί η καρδιά και τα σπλάχνα.

Aναφορικά με τη νευρολογική εκτίμηση για τη Τζωρτζίνα, ο ιατροδικαστής επεσήμανε πως στις παρενέργειες της κεταμίνης είναι η ταχυκαρδία, οι σπασμοί, «κάνει και έναν διαχωρισμό, κάνει κάποια ψυχιατρικά συμπτώματα, μέσα στα οποία μπορεί να είναι οι εφιάλτες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ