Πάτρα: Στιγμές τρόμου για οδηγό ταξί – Στο νοσοκομείο έπειτα από ληστεία

Στο νοσοκομείο κατέληξε οδηγός ταξί έπειτα από επεισόδιο με ρομά στον Ριγανόκαμπο Πάτρας. Ο οδηγός ταξί είχε παραλάβει δύο άνδρες και τους μετέφερε μέχρι την είσοδο του καταυλισμού. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24.news, ένας από τους επιβάτες ζήτησε από τον οδηγό να περιμένει στο σημείο προκειμένου να φέρει από τον καταυλισμό χρήματα για να τον πληρώσει, καθώς, όπως του είπε, δεν είχε μαζί του.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, εκείνη την στιγμή εμφανίστηκαν δύο ή τρία άτομα, άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του ταξί, βρήκαν ένα τσαντάκι με χρήματα, το άρπαξαν και πήγαν να φύγουν. Ο ταξιτζής βγήκε πανικόβλητος από το όχημα και προσπάθησε να τους σταματήσει, όμως δεν είχε βάλει χειρόφρενο με αποτέλεσμα το ταξί να αρχίσει να τσουλάει.

Εκείνος αντιλήφθηκε πως μπορεί να προκληθεί μεγάλη ζημιά στο ταξί και έτρεξε προς το πίσω μέρος του οχήματος, στην προσπάθειά του να το συγκρατήσει. Όμως δεν τα κατάφερε και μάλιστα το όχημα τον “στρίμωξε” σε έναν μαντρότοιχο. Ο οδηγός τραυματίστηκε, καθώς είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο ταξί και τη μάντρα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ