Πάτρα: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο

Kλίμα οδύνης στην κηδεία του 29χρονου αστυνομικού που σκοτώθηκε κατά την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο. Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του άτυχου Χρήστου έδωσαν το «παρών» στην Εξόδιο Ακολουθία στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλλιθέας Πατρών.

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη και 17χρονος Ρομά για την καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς, ο αδελφός και η σύντροφος του αδικοχαμένου Χρήστου Κουρουνιώτη. Οι δικοί του άνθρωποι, που περίμεναν τα Χριστούγεννα για να γιορτάσουν μαζί με τον Χρήστο την ονομαστική του εορτή, τον  συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία και τον αποχαιρετούν με ένα «γιατί» στα χείλη.

Πάτρα- αστυνομικός- κηδεία

Ασπρόπυργος: Πώς έγινε η άγρια καταδίωξη με τον νεκρό αστυνομικό – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη 20χρονου Ρομά

Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρίσταται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου. Μαζί του είναι ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, tempo24.news.

Ασπρόπυργος: «Ήταν το καλύτερο παιδί» – Συγκλονίζει η σύντροφος του αστυνομικού

Στο τελευταίο αντίο παρόντες είναι και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, συνάδελφοι του της ΔΙ.ΑΣ από την Αθήνα, η ηγεσία της Τοπικής Αστυνομίας και αστυνομικοί από  υπηρεσίες της Πάτρας.

Ο 29χρονος, από την ημέρα που εισήχθη στο Σώμα υπηρετούσε στην Αθήνα στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Η μηχανή που επέβαινε μαζί με 32χρονο συνάδελφό του προσέκρουσε σε προπορευόμενο περιπολικό, που ακινητοποιήθηκε απότομα όταν ο οδηγός του καταδιωκόμενου οχήματος έκανε επικίνδυνο ελιγμό. Το αποτέλεσμα ήταν ο Πατρινός ένστολος να χάσει τη ζωή του και ο συνεπιβάτης του να τραυματιστεί σοβαρά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ