Πάτρα: Σε αυτό το δωμάτιο νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο – Τι λένε ιατρικές πηγές

Εικόνες από τον θάλαμο στον οποίο νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η αιφνίδια απώλεια της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας στην Πάτρα, αποτέλεσε την αφορμή ώστε η υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών να μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών Αρχών.

Τις εικόνες από τον θάλαμο στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη, μετέδωσε η εκπομπή T-live στον Alpha. Πρόκειται για έναν ενιαίο χώρο, όπου υπήρχαν δύο δωμάτια τα οποία χωρίζονταν από μία μεσοτοιχία.

Πάτρα- νοσοκομειο Τζωρτζίνα

Σημειώνεται ότι στο ένα δωμάτιο βρισκόταν η 33χρονη μητέρα μαζί με την Τζωρτζίνα και στο δεύτερο η γυναίκα, που μίλησε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη.

Πάτρα - νοσοκομείο Τζωρτζίνα

“Έρχονταν συνέχεια γιατροί και η μικρή ήταν μονίμως στο μηχάνημα. Ήταν καταβεβλημένη”, είπε η μάρτυρας στο “Τούνελ”.

Τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα για να κατευθυνθεί προς το κυλικείο, ήταν η ώρα που η άτυχη 9χρονη έπαθε την ανακοπή και η μάρτυρας περιγράφει τα όσα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της: “Μου φώναξε η μητέρα της ότι έπαθε ανακοπή και έτρεχε να πιάσει το κουδούνι για να ειδοποιήσει. Μου είπε “κάτσε μέσα, μη δει το παιδί σου” και αυτό έκανα. Ήταν πολύ οδυνηρό”, τόνισε.

Νωρίτερα, όπως αναφέρει, δεν άκουσε φωνές ή φασαρία, παρά μόνο το μηχάνημα οξυγόνου στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας.

Η μάρτυρας είπε, επίσης, ότι η μητέρα της είχε εκμυστηρευτεί ότι είναι χωρισμένη και ότι έχει ήδη χάσει δύο παιδιά.

Πάτρα νοσοκομείο Τζωρτζίνα

Ιατρικές πηγές για τους ισχυρισμούς της μητέρας: Αν πιστεύαμε ότι είναι ψυχολογικά τα αίτια, θα είχαμε φωνάξει παιδοψυχίατρο

Στην εκπομπή T-live μίλησαν και ιατρικές πηγές, υποστηρίζοντας ότι όταν ολοκληρώθηκε ο ιατρικός έλεγχος της Τζωρτζίνας δεν εντόπισαν κάποιο πρόβλημα, ενώ ουδέποτε απέδωσαν τα συμπτώματά της σε ψυχολογικά αίτια.

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς της μητέρας, ιατρικές πηγές επισημαίνουν στην εκπομπή:

“Όταν ολοκληρώθηκε ο έλεγχος, για τον οποίο ήρθε γι’ αυτά τα τινάγματα, της είπαμε ότι δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε, ότι στο παιδί δεν βρίσκουμε κάτι και ότι μπορούν να φύγουν. Δεν της είπαμε ότι είναι ψυχολογικό, με τίποτα. Κανένας δεν της είπε ότι είναι ψυχολογικό. Ούτε νευρολόγος, ούτε όλοι αυτοί που είδαν το παιδί. Αν πιστεύαμε ότι είναι ψυχολογικά τα αίτια, θα είχαμε φωνάξει παιδοψυχίατρο που έχουμε δίπλα μας ή ψυχολόγο…”.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ