Πάτρα: “Ποιοι είναι οι κρυφοί άσσοι που είχε ο πατέρας στο μανίκι;” – Τι ανέφερε ο Τσούκαλης για την ρήξη στη σχέση Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στο θρίλερ της Πάτρας καθώς είναι πιθανό οι Αρχές να προχωρήσουν σε νέες συλλήψεις.

Όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, πρόκειται για μια υπόθεση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, ωστόσο είναι κομβικής σημασίας η ενεργοποίηση των μαρτύρων και κυρίως σε ό,τι αφορά ιατροδικαστικά. «Αν θέλουμε τα σκοτεινά σημεία, είναι θέματα ιατροδικαστικής», τόνισε.

Τσούκαλης: Η ρήξη του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό και για αυτό το αναμένω τις εξελίξεις μετά τη ρήξη του ζευγαριού. Πιστεύω ότι η ρήξη του ζευγαριού θα πυροδοτήσει αποκαλύψεις και θα ρίξει φως σε σημεία που δε φανταζόμαστε. Σε κάποιες δηλώσεις ο πατέρας είχε πει ότι έχει κρυφούς άσσους στο μανίκι. Πρέπει να μας πει ποιοι είναι αυτοί οι άσσοι», υπογράμμισε ο κ. Τσούκαλης επισημαίνοντας ότι δε θα εκπλαγεί αν τις επόμενες μέρες έχουμε κι άλλα εντάλματα σύλληψης.

Αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιονατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ανέφερε ότι θα υπάρξουν συλλήψεις σε περίπτωση που τα αποδεικτικά μέσα βάλουν στο κάδρο και κάποιους άλλους ανθρώπους και φανεί ότι είχαν συμμετοχή κατά οποιονδήποτε τρόπο. «Από την άρση των απορρήτων και των ηλεκτρονικών συσκευών φαίνεται ότι η μητέρα έψαχνε κάποια πράγματα, γιατί δεν είναι και λογικό κάποιος που έχει το παιδί του στο νοσοκομείο να ψάχνει για ουσίες», επισήμανε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ