Πάτρα: Πέθανε από κορονοϊό και της έκλεψαν τα κοσμήματα – Τι καταγγέλλει ο γιος της

Στο μικροσκόπιο της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα βρίσκεται μια πολύ σοβαρή καταγγελία συγγενή ασθενούς που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Δ.Λ., όταν παρέλαβε την σορό της μητέρας του προκειμένου να γίνει η κηδεία και η ταφή της, διαπίστωσε ότι έλειπαν όλα τα κοσμήματά της.

“Όταν η μητέρα μου εισήχθη στο Νοσοκομείο φορούσε την χρυσή βέρα της, χρυσό μενταγιόν, χρυσή αλυσίδα με σταυρό και χρυσά σκουλαρίκια. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της σε κλινική πριν την μεταφέρουν στη ΜΕΘ μιλούσαμε καθημερινά με βιντεοκλήση. Η κόρη μου και εγγονή της την είχε φωτογραφίσει και στην φωτογραφία την οποία έχω φαίνονται κάποια από τα χρυσαφικά της” δήλωσε ο γιος της.

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της γυναίκας επιδεινώθηκε. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pelop.gr, νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ, πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε ξανά σε κλινική covid. Και εκεί κατέληξε, σε ηλικία 72 ετών.

“Μετά την κηδεία και την ταφή πήγαμε στο Νοσοκομείο να παραλάβουμε κάποια έγγραφα και τα πράγματά της. Μας έδωσαν μόνο κάποια κομποσκοίνια και ένα κόσμημα φο. Ρώτησα για τα χρυσαφικά τα οποία ήθελα να πάρω ως ανάμνηση της μητέρας μου και μου είπαν ότι… δεν υπήρχαν»! Αποφάσισα να ενημερώσω τη διοίκηση. Ο αδελφός μου συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Διοικητή. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, όμως γνωρίζω ότι η μητέρα μου φορούσε τα κοσμήματά της” καταλήγει ο γιος της 72χρονης.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ