Πάτρα: Πέφτουν σε αντιφάσεις οι αδελφές Πισπιρίγκου – Ποιος βρήκε την Ίριδα νεκρή στην κούνια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει ακόμα και μέσα από το κελί της, πως είναι αθώα, ωστόσο πολλές είναι οι αντιφάσεις που εντοπίζονται στα λεγόμενα της ίδιας αλλά και της αδελφής της, Δήμητρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star, η κατάθεση του παιδιάτρου της μικρής Τζωρτζίνας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα λένε οι αδερφές Πισπιρίγκου αναφορικά με το ποιος βρήκε την 6 μηνών Ίριδα νεκρή στην κούνια.

Η αδελφή της Ρούλας, Δήμητρα, θεωρείται ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση θανάτου της Ίριδας, αφού ήταν στο σπίτι.

Μετά την κατάθεση της γιατρού το Star επικοινώνησε μαζί της ούτως ώστε να τοποθετηθεί και πάλι στο επίμαχο ζήτημα: ποιος βρήκε νεκρό το παιδί στην κούνια;

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είναι κατηγορηματική πως αυτή βρήκε το μωρό νεκρό στο κρεβάτι του, στις 11.30 το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Κάτι όμως που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που έχει πει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ειδικευόμενη παιδίατρο.

Να σημειωθεί πως ένα μήνα μετά τον θάνατο της Ίριδας η Δήμητρα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί σε τηλεφωνική επικοινωνία πως η μικρή Τζωρτζίνα κοιμόταν και πως αυτή ήταν που είδε το μωρό ακίνητο και με τα χείλη του μελανά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ