Πάτρα: Παραδόθηκε το πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Ανοίγει ο δρόμος για την εκταφή της 9χρονης

Εξελίξεις στο θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά, στην Πάτρα. Όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο παραδόθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη Τζωρτζίνα, το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας που πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου. Ο θάνατος του άτυχου κοριτσιού αποτέλεσε και την αφορμή ώστε να παρέμβει η Εισαγγελία Πατρών και η υπόθεση να ανατεθεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. 

Όπως μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για το mega, στο πόρισμα αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη).

Επιπρόσθετα, επισημαίνονται κι άλλα ευρήματα, όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο ρεπορτάζ, το πιο σημαντικό είναι πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης, προκειμένου να ληφθούν τρίχες και να ελεγχθεί, εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο.

Μάλιστα, οι ιατροδικαστές ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν η εκταφή, προκειμένου να μην χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ