Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η περισυλλογή του ύποπτου φακέλου στα ΕΛΤΑ – Είχε παραλήπτη τον ΣΥΡΙΖΑ – ΦΩΤΟ

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία περισυλλογής του ύποπτου φακέλου, που εντοπίστηκε στα ΕΛΤΑ της Πάτρας, στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Ζαΐμη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ και τοπικά ΜΜΕ, ο ύποπτος φάκελος είχε άγνωστο αποστολέα και παραλήπτη τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Ο συναγερμός σήμανε όταν μία γυναίκα, στέλεχος των ΕΛΤΑ, παρέλαβε τον φάκελο και διαπίστωσε ότι περιείχε μία λευκή σκόνη, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. Το σημείο αποκλείστηκε και έσπευσαν πυροτεχνουργοί, 16 πυροσβέστες με την ειδική ομάδα της 6ης Ε.Μ.Α.Κ. και πέντε οχήματα καθώς και η Αστυνομία.

Η περισυλλογή του φακέλου και η απολύμανση

Η γυναίκα που παρέλαβε τον φάκελο, περνάει την διαδικασία της απολύμανσης. Έχουν στηθεί γι’ αυτό τον λόγο δυο ειδικές σκηνές όπου γίνεται η συγκεκριμένη διαδικασία σύμφωνα με το πρωτόκολλο που υπάρχει ανεξάρτητα από το τι περιέχει ο φάκελος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος φάκελος έχει ήδη προωθηθεί στον ΕΟΔΥ, προκειμένου να διαπιστωθεί με επιστημονικό τρόπο εάν είναι όντως ύποπτο το περιεχόμενό του.

Δείτε φωτογραφίες από το tempo24news:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ