Πάτρα: Ο θάνατος της Ίριδας και τα “30 δευτερόλεπτα” – Τι άλλοθι θα δώσει στη Ρούλα Πισπιρίγκου η αδελφή της

Ο θάνατος της Ίριδας έχει χαρακτηριστεί ως “κλειδί” για τις περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Το βρέφος είχε εντοπιστεί νεκρό, μέσα στην κούνια του, τον Μάρτιο του 2021. Ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, που έχασε τη ζωή του αιφνίδια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μετέδωσε πληροφορίες σχετικά με τα όσα θα υποστηρίξει η Δήμητρα Πισπιρίγκου σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Ίριδας. Όπως αναφέρθηκε, η αδελφή θα δώσει άλλοθι στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με το mega, οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι την κρίσιμη ώρα, συγκεκριμένα στις 7 το πρωί, η 33χρονη και η αδελφή της άκουσαν έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια. Τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε και πήγε στην κούνια, έβαλε την πιπίλα στην Ίριδα και επέστρεψε.

Η Ίριδα εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της στις 11:30 το πρωί.

Οι πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει ότι το διάστημα που η Ρούλα έλειψε από κοντά της (σσ. κοιμόντουσαν μαζί σε διπλανά κρεβάτια) για να δει τι συμβαίνει με το μωρό ήταν μόλις 30 δευτερόλεπτα. Θα υποστηρίξει, επίσης, όπως αναφέρθηκε, ότι κρίνει πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε η 33χρονη να προκαλέσει κακό στο παιδί. Θα επικαλεστεί, δε, ότι ξύπνησε και η ίδια εκείνη τη στιγμή και είδε το κινητό της.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ