Πάτρα: “Ο Μάνος ήταν χειριστικός” – Για “ενδοοικογενειακή βία” μιλά η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κριθεί προφυλακιστέα για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με την οικογένειά της να στέκεται στο πλευρό της και να δηλώνει βέβαιη για την αθωότητά της.

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη το μεσημέρι της Δευτέρας, εμφανίστηκε για ακόμη μία φορά σίγουρη για την κόρη της, ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στον θάνατο της Τζωρτζίνας για τον οποίο κατηγορείται.

Κρατώντας στο χέρι της μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να κρατά στην αγκαλιά της την 9χρονη όταν πλέον ήταν τετραπληγική, η ίδια τόνισε: “Η Ρούλα ήταν αυτό. Μετά από εννέα μήνες έφερε το παιδί εκεί: Από την τάβλα να την κοιτάζει στα μάτια. Εκεί, τίποτα άλλο δεν θέλω να πω” τόνισε.

 

“Τόσο σοβαρή κατάσταση τόσο μεγάλη τραγωδία και να κοιτάνε αν το μαλλί μου είναι ίσιο ή αν δεν είναι” σημείωσε μεταξύ άλλων η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου απαντώντας στα σχόλια που ακούστηκαν μετά το επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Πάτρα: «Μαμά βγάλε με, είναι άδικο» – Η συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την μητέρα της

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη μιλώντας στο STAR και την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί».

Αποκάλυψε ότι η Ρούλα της είπε: «Μαμά βγάλε με, είναι άδικο που είμαι εδώ. Αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχω μαζί της». Σύμφωνα με την ίδια, «από κάποια πράγματα έχει καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Από εκεί και πέρα, της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν».

«Υπήρχε ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι, γι’ αυτό έφυγε ο Μάνος»

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφέρθηκε ακόμα και στον λόγο που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι. Σύμφωνα με την ίδια, αιτία αυτής της απόφασής του ήταν η ενδοοικογενειακή βία.

«Ο πρώην σύζυγος είχε αποχωρήσει από την οικία, λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Η κόρη μου ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο, ο νοών νοείτο. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου», είπε, χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Επεσήμανε, πάντως, ότι αυτό το περιστατικό ενδοοικογειακής βίας δεν είχε καταγγελθεί στις Αρχές από την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς «ο πρώην σύζυγός της ήταν χειριστικός».

«Ο Μάνος μετά τον θάνατο της Ίριδας, επέστρεψε στο σπίτι και το διαζύγιο δεν προχώρησε, καθώς έλεγε ότι ήθελε να είναι μαζί με την Ρούλα και την Τζωρτζίνα», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ