Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Απλήρωτο το δάνειό της μετά το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας κάθε μέρα. Σημειώνεται ότι εκτός από τον θάνατο των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς.

Ο δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο LIVE NEWS του MEGA για το πληρεξούσιο της 69χρονης, υποστηρίζοντας ότι δεν πληρωνόταν το δάνειό της. Ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στο πληρεξούσιο της 69χρονης αποκαλύπτοντας νέα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα.

«Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εεξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιώσασας γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που ανέλαβε να στείλει η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου», ανέφερε αρχικά.

«Το πληρεξούσιο γράφει ρητώς έχει ο Μάνος Δασκαλάκης είχε την υποχρέωση να διαχειρίζεται όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις της 69χρονης και επιπλέον, είχε την υποχρέωση να της παίρνει να φάρμακα που της συνταγογραφούσαν καθώς έπασχε από ασθένεια, και έχει σταματήσει η συνταγογράφηση. Η αποβιώσασα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

Όπως είπε, ο Μάνος Δασκαλάκης  δεν πλήρωνε τίποτα, ούτε τη ΔΕΗ, ούτε το δάνειο, ούτε τα φάρμακα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.