Αχαΐα: Μυστήριο με τους θανάτους των δύο βρεφών – Τι αποκαλύπτει η μητέρα τους

Πέπλο μυστηρίου έχει σκεπάσει τους θανάτους των δύο βρεφών στην Κάτω Αχαΐα. Το πρώτο μωρό «έφυγε» όταν ήταν μόλις 19 ημερών, ενώ το δεύτερο 2 μηνών.

Η 23χρονη μητέρα των δύο παιδιών μιλώντας στην εκπομπή “Tlive” στον Alpha, περιέγραψε τους περίεργους ήχους που άκουσε να βγάζει το βρέφος όσο βρισκόταν στην κούνια του και εκείνη βρισκόταν δίπλα του, αναφερόμενη στο πρώτο παιδί της που πέθανε 19 ημέρες έπειτα από την γέννησή του.

«Σαν αναρρόφηση μας είπαν ήταν οι ήχοι. Δεν πρόλαβα να το χαρώ. Ήμασταν οι δυο μας στο δωμάτιο όταν “έφυγε”» λέει η μητέρα.

Η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη, ενώ εκκρεμούν τα αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων, τα οποία ενδέχεται να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Το ίδιο ισχύει και για το δεύτερο παιδί σχετικά με την αιτία θανάτου του, το οποίο έπειτα από ένα επεισόδιο σπασμών όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας, κατέληξε. Σύμφωνα με την μητέρα, οι γιατροί δεν γνώριζαν γιατί είχε σπασμούς.

«Εκεί που γελάγαμε και παίζαμε, ξαφνικά χανόταν. Γύρναγε τα μάτια της και έμενε λιπόθυμη. Φώναζα κατευθείαν τον γιατρό».

 

«Η 14χρονη αδελφή μου “έφυγε” μετά το εξιτήριο – Οι γιατροί κάνουν πολυγονιδιακό έλεγχο»

«Το μόνο που θέλω είναι τους δικούς μου και κανέναν άλλον. Και το παιδί μου αν γινόταν, αλλά…», πρόσθεσε. Η 23χρονη, πριν από 9 χρόνιαείχε χάσει και την 14χρονη αδερφή της μετά από νοσηλεία σε νοσοκομείο. «Νοσηλευόταν στο Αγία Σοφία η αδερφή μου και μετά το εξιτήριο που πήρε, έφυγε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ