Πάτρα: Μέσα στο κτίριο όπου διέμεναν η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου και η σπιτονοικοκυρά τους – ΒΙΝΤΕΟ

Το φως της δημοσιότητας είδαν σήμερα πλάνα μέσα από το κτίριο της οδού Μπιζανίου, όπου διέμενε η οικογένεια Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου, στην Πάτρα. Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, αποκάλυψε ότι η αριστερή είσοδος ήταν παραβιασμένη, προαναγγέλλοντας ότι “θα καταθέσουμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου”.

Τα πλάνα μετέδωσε η εκπομπή “TLIVE” στον Alpha. Περιγράφοντας την εικόνα, ο δικηγόρος είπε ότι “η είσοδος του πρώτου ορόφου, που είχε στούντιο ο κύριος Δασκαλάκης και παρανόμως είχε καταλάβει το διαμέρισμα, του 1ου ορόφου, ήταν ανοιχτή η πόρτα. Με (μέσα) τα πράγματα αυτών των άμοιρων παιδιών”.

Στη συνέχεια, έδειξε στην κάμερα δεκάδες ειδοποιητήρια για απλήρωτους λογαριασμούς: “Όλοι οι λογαριασμοί ήταν απλήρωτοι και δεν είχαν ενημερώσει τους συγγενείς. Είναι προσβολή μνήμης νεκρού να υπάρχουν όλα αυτά, στο σπίτι που κατοικούσε η γυναίκα που τους χάριζε τα ενοίκια, αγαπούσε τα παιδιά και θα μεταβίβαζε το σπίτι στην άτυχη Τζωρτζίνα, είναι ντροπή και ιεροσυλία να είναι αυτοί οι λογαριασμοί από το 2017, ’18, ’19 μέχρι το 2022…”.

Εξήγησε, επίσης, ότι “υπήρχαν πρόβες στο 2ο όροφο αλλά και στον πρώτο, ήταν ένα άρτια οργανωμένο στούντιο. Στον πρώτο. Τα μηχανήματα τα είχε στον 1ο όροφο”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, “λείπουν αντικείμενα που είχε από τον πατέρα της, μετάλλια, το κινητό της τηλέφωνο… Σε άθλια κατάσταση, σε χείριστη κατάσταση (το σπίτι), σε μορφή δυσωδίας. Συν ότι όλα τα πράγματα ήταν αναμεμειγμένα σαν να είχε ψάξει κάποιος αν έχει αντικείμενα μεγάλης οικονομικής αξίας”.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ