Πάτρα: Με τρεις δικηγόρους η Ρούλα Πισπιρίγκου στον ανακριτή; Η επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο

Νέα στοιχεία έρχονται στο “φως”, ενόψει της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου στον ανακριτή, την προσεχή Δευτέρα. Η μάνα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους, κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της. Η ίδια, μέχρι στιγμής, εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η “Πελοπόννησος”, μετά την επίσκεψη της μητέρας και της αδελφής στη ΓΑΔΑ, όπου η 33χρονη παραμένει κρατούμενη, η οικογένεια Πισπιρίγκου έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε εντολή στη μητέρα και την αδελφή της να “βγουν” έξω και να συγκεντρώσουν στοιχεία που να αποδεικνύουν την αθωότητά της.

Πληροφορίες του pelop.gr, αναφέρουν ότι στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών η οικογένεια της 33χρονης φαίνεται πως έχει έρθει σε επικοινωνία με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να αναλάβει την υπεράσπισή της.

Σημειώνεται πως πρόκειται για πρόσωπο που έχει υποδείξει η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου στα μέλη της οικογένειάς της, ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί του.

Κατά συνέπεια, δεν αποκλείεται η 33χρονη να παρουσιαστεί με τρεις συνολικά δικηγόρους στον ανακριτή, την προσεχή Δευτέρα. Ο ένας έχει διοριστεί από το κράτος, ενώ οι άλλοι δύο φαίνεται πως αποτελούν επιλογή της οικογένειας Πισπιρίγκου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ