Πάτρα: “Λουκέτο” σε πολύ γνωστό κλαμπ – Συνελήφθη ο υπεύθυνος

Προσωρινό λουκέτο μπαίνει σε πολύ γνωστό κλαμπ της Πάτρας. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε έλεγχος από την αστυνομία και διαπιστώθηκαν ότι το νυχτερινό μαγαζί παραβίασε τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Πρόκειται για ένα από τα πιο κεντρικά κλαμπ της Πάτρας, που είναι αρκετά δημοφιλές, ιδιαίτερα στους νέους. Σημειώνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου τα social media είχαν γεμίσει με βίντεο θαμώνων που διασκέδαζαν μέσα στο μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, καθώς εντοπίστηκαν υπεράριθμοι όρθιοι πελάτες.

Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο 2.000 ευρώ στην επιχείρηση, απαγόρευση λειτουργίας για 7 ημέρες, ενώ συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος ο οποίος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για κλαμπ στην Πάτρα

“Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως νόμιμος εκπρόσωπος,  κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στον εσωτερικό χώρο του οποίου βρίσκονταν όρθιοι 80 πελάτες.

Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος του” .

*ΦΩΤΟ αρχείου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ