Πάτρα: “Κομμένο το βίντεο της επίθεσης” λέει ο δικηγόρος του δράστη – ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεο στο οποίο φαίνεται οδηγός στην Πάτρα χτυπάει με το όχημά του έναν άνδρας, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά, σοκάρει. Αιτία του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού ήταν η αντιπαράθεση που είχε ο οδηγός με τους κηπουρούς έξω από μία εταιρεία την ώρα που περνούσε με το εταιρικό του όχημα.

«Να δοθεί ολόκληρο το βίντεο»

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, ο δικηγόρος του δράστη, Γιάννης Αποστολόπουλος, τόνισε ότι το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι κομμένο. «Είναι σαφές ότι το βίντεο έχει κοπεί. Αυτό που έχει κοπεί δείχνει ξεκάθαρα την επίθεση που δέχτηκε από δύο άτομα (από το θύμα και έναν φίλο του) ο οδηγός του αυτοκινήτου. Καλό θα ήταν να δοθεί ολόκληρο».

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου επισήμανε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δέχτηκε επίθεση με χαλίκια και κατέβηκε να ζητήσει τον λόγο, με την έκβαση της λογομαχίας να έχει καταγραφεί. «Εκφράζω από τον πελάτη μου τη συγγνώμη προς τον άνθρωπο», είπε ο κ. Αποστολόπουλος και σημείωσε ότι καλό θα είναι το βίντεο να δοθεί ολόκληρο, καθώς θα αποτελέσει και τεκμήριο της δικογραφίας.

«Ήταν μία κίνηση που έγινε πάνω στον πανικό του ανθρώπου” ανέφερε ο κ. Αποστολόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ