Πάτρα: Κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών πήρε το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας από το Καραμανδάνειο

Το φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα και είχε ληφθεί από την Τζωρτζίνα λίγες ώρες πριν από την ανακοπή που την οδήγησε στην τετραπληγία μεταφέρθηκε το πρωί με ειδικό όχημα αρμόδιας υπηρεσίας στην Αθήνα για τις απαιτούμενες εξετάσεις που ενδεχομένως να δώσουν νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα, thebest.gr, ειδικό όχημα μεταφέρει τα δείγματα αίματος και άλλο υλικό από το παιδιατρικό νοσοκομείο.

Πάτρα- Τζωρτζίνα- αίμα

Από την ανάλυση του υλικού αναμένεται να διαπιστωθεί αν είχε χορηγηθεί κεταμίνη ή άλλη φαρμακευτική ουσία στην Τζωρτζίνα πριν από την ανακοπή που την οδήγησε στη βαριά αναπηρία και σίγουρα πριν από τον θάνατό της τον περασμένο Ιανουάριο.

Πάτρα- Τζωρτζίνα- αίμα

Σημειώνεται ότι λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο της Ίριδας στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, η Τζωρτζίνα εισήχθη στις 8 Απριλίου 2021 στο Καραμανδάνειο με την μητέρα της να αναφέρει πως το 9χρονο κορίτσι είχε σπασμούς, οι οποίοι όμως δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις.

Μόλις τρεις ημέρες μετά, οι γιατροί κλήθηκαν στο δωμάτιο που νοσηλεύονταν το παιδί και το βρήκαν ωχρό και χωρίς σφυγμό. Για περισσότερα από 50 λεπτά προχώρησαν σε  καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση με αποτέλεσμα το παιδί να επιζήσει έχοντας όμως υποστεί υποξική – ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια.

Από την τοξικολογική εξέταση, στο αίμα που ελήφθη μετά την ανακοπή, διαπιστώθηκαν βενζινοδιαζεπίνες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ