Πάτρα: Καβγάς on air του Γρηγόρη Λέων με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου για το πόρισμα

Καβγάς ξέσπασε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνα Παπαδόπουλο και τον ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων με αφορμή το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα για την Μαλένα και την Ίριδα που ρίχνει περισσότερο “φως” στην υπόθεση της Πάτρας.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναρωτήθηκε για το πώς οι ιατροδικαστές μπορούν να είναι σίγουροι εξετάζοντας στοιχεία που είχαν ληφθεί εδώ και χρόνια. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας απάντησε ότι οι συνάδελφοί του δούλεψαν ενδελεχώς πάνω στα στοιχεία επιμένοντας ότι το πόρισμά τους δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Όταν ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου επιχείρησε να διακόψει τον κ. Λέων, ο τελευταίος σχολίασε:

«Ήσασταν ευγενής έως τώρα, αλλά τις τελευταίες ημέρες ίσως ξεφεύγουμε λίγο».

Ο Όθων Παπαδόπουλος απάντησε: «Δεν ξεφεύγουμε. Θα διαφωνήσω».

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Λέων: «Θα μου επιτρέψετε κύριε Παπαδόπουλε ή είστε κι εδώ συντονιστής»;

Παπαδόπουλος: «Συνεχίζετε να έχετε μια ειρωνική προσέγγιση και δεν σας τιμά, ούτε και  βοηθά και τη συζήτηση»

Λέων: «Η στάση σας τελευταία έχει αλλάξει αισθητά. Πιστεύω να το αντιλαμβάνεστε, γιατί ήσασταν ιδιαίτερα συμπαθής».

Παπαδόπουλος: «Καθόλου δεν έχει αλλάξει»

Όταν, δε, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρθηκε εκ νέου στο πόρισμα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε «δεν μπορώ να καταλάβω, πώς τα ξέρετε όλα αυτά. Συμμετείχατε στη διαδικασία; Μόλις τώρα δεν είπατε ότι δεν έχετε το έγγραφο στα χέρια σας;»

Τότε ο Γρηγόρης Λέων απάντησε ότι «δεν διακόπτατε ποτέ. Είστε πραγματικά άλλος άνθρωπος από τη μέρα που μάθατε γι’ αυτό το πόρισμα. Φέρτε τους αόρατους τεχνικούς συμβούλους να αντιπαρατεθούν με τους ιατροδικαστές. Έχετε άχαρο ρόλο αυτή τη στιγμή, να αντιπαρατίθεστε με ιατροδικαστές. Υπήρχε μια ψυχραιμία μέχρι τώρα από τη μεριά της υπεράσπισης, η οποία έχει χαθεί».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ