Πάτρα: “Κάθε μέρα που περνάει θα μας τραντάζουν νέα στοιχεία” – Ο Πάνος Σόμπολος μιλά για την υπόθεση – θρίλερ

“Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει” τονίζει ο Πάνος Σόμπολος, μιλώντας σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Ο «πρύτανης» του αστυνομικού ρεπορτάζ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης.

Ο Πάνος Σόμπολος εμφανίστηκε βέβαιος ότι η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη θα εξιχνιαστεί πλήρως. “Να το θυμάστε. Αυτή η υπόθεση θα εξιχνιαστεί πλήρως. Δεν θα μείνει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάθε εβδομάδα που περνάει, να μην πω κάθε μέρα που περνάει, θα μας τραντάζουν νέα στοιχεία που θα έρχονται στο φως” ανέφερε χαρακτηριστικά. “Θα διαπιστωθεί ποιοι είναι οι δράστες εάν έχουμε εγκληματική ενέργεια και για τα δύο άλλα παιδιά. Για το ένα κατηγορείται η μάνα, θα διαπιστωθεί εάν ενέχεται και στα δύο άλλα παιδιά και στον θάνατο της σπιτονοικοκυράς” συνέχισε.

“Θα συλληφθούν όλοι οι δράστες, όποιοι και αν είναι και όλα θα βγουν στο φως. Ένα πράγμα δεν μπορεί να γίνει. Να έρθουν πίσω αυτά τα τρία αγγελούδια. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται” υποστήριξε ο Πάνος Σόμπολος ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρχουν συνεργοί από την άποψη ότι “κάποιοι μπορεί να γνώριζαν”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ