Πάτρα: Καταθέτει για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος Δασκαλάκης

Κατάθεση ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά τον θάνατο της Τζωρτζίνας θα δώσει σήμερα ο πατέρας της 9χρονης, Μάνος Δασκαλάκης. Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Πάτρα και ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο Μάνος Δασκαλάκης που την Τετάρτη δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στην σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου σήμερα θα βρεθεί ξανά στο ανακριτικό γραφείο.

Στις 12 το μεσημέρι, ο 30χρονος θα δώσει κατάθεση για όσα έγιναν έως τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Μάνος Δασκαλάκης

Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την τακτική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε έως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη.

Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους .

Την Τετάρτη, κρατώντας στα χέρια του τη δικογραφία της υπόθεσης αλλά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε πως τα στοιχεία σε βάρος της, είναι “αδιάσειστα”.

Η κατάθεση του 30χρονου έχει μεγάλη σημασία για την ανάκριση καθώς αναμένεται ότι θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τη σχέση του με την σύζυγό του και τα παιδιά τους αλλά και για άλλα ζητήματα που θα σκιαγραφήσουν τη ζωή και τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας της οικογένειάς του.

Αντίστοιχες ερωτήσεις, για τη σχέση της με τον πατέρα των παιδιών της από τη γνωριμία τους έως τώρα, δέχθηκε και η 33χρονη κατά τη διάρκεια της απολογίας της από την δικαστική λειτουργό, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η κατηγορούμενη φέρεται να περιέγραψε μια “δύσκολη” σχέση με τον 30χρονο, “μια σχέση με τα συνηθισμένα σκαμπανεβάσματα ” όπως είπε, περιγράφοντας αποχωρήσεις και επιστροφές του συζύγου αλλά και της ίδιας στην εστία της οικογένειας .

Η 33χρονη προσδιορίζοντας την αρχή των συζυγικών προβλημάτων μετά τον θάνατο της Μαλένας, το 2018, περίγραψε ως έναν καλό πατέρα τον Μάνο Δασκαλάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ