Πάτρα: Καταγγελία για κακοποίηση και ασέλγεια σε βρέφος – Οι ισχυρισμοί της μητέρας και η έρευνα της Αστυνομίας

Καταγγελία κακοποίησης ενός βρέφους στην Πάτρα βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των ιατρικών και αστυνομικών Αρχών.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής, όταν μία γυναίκα μετέφερε το 9 μηνών αγοράκι της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Η γυναίκα ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως το βρέφος έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και την μητέρα της.

Το ιατρικό προσωπικό έσπευσε να ενημερώσει την Αστυνομία. Αρχικά λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας και κατά δεύτερον γιατί η μητέρα ήθελε να πάρει το παιδί και να φύγει, ενώ το βρέφος χρειαζόταν νοσηλεία καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν ότι στο νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί του 3ου Τμήματος προκειμένου να διενεργήσουν έρευνα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της μητέρας περί κακοποίησης του αγοριού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από κάποια στιγμή κι έπειτα η μητέρα άρχισε να «μαζεύει» τα όσα υποστήριξε. Στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υπογράμμιζε πάντως στην ιστοσελίδα ότι η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ