Πάτρα: «Ήταν σε πανικό έπειτα από χρήση κάνναβης» – Τι είπαν οι δύο φίλες του 18χρονου που ήταν μαζί την ώρα της πτώσης

Σοκ έχει προκαλέσει στην Πάτρα η πτώση ενός 18χρονου από μπαλκόνι ξενοδοχείου. Οι δύο φίλες του που ήταν στην παρέα και συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, αφέθηκαν ελεύθερες μετά την κατάθεσή τους.

Πάτρα: Ποδοσφαιριστής των Τραχώνων Αλίμου στο futsal ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, φέρεται να δήλωσαν ότι ο 18χρονος είχε κάνει χρήση κάνναβης και ήταν σε πανικό την ώρα που έπεσε από ύψος περίπου δέκα μέτρων στον περιβάλλοντα χώρο υδατοδεξαμένης με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Από την έρευνα που έγινε στα δύο κορίτσια, βρέθηκε στην κατοχή τους μικροποσότητα κάνναβης και ένας τρίφτης, γεγονός που ενισχύει τον ισχυρισμό τους πως πρόκειται περί ατυχήματος. Οι δύο κοπέλες αφέθηκαν ελεύθερες μετά την εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πάτρα: Φοιτητής από την Αθήνα ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου – Τα νεότερα για την υγεία του

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα δύο κορίτσια, που μένουν στην Ηλιούπολη Αττικής, φιλοξενούσαν στο δωμάτιό τους τον 19χρονο, επίσης από την περιοχή της Ηλιούπολης.

Ο 18χρονος, που έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Μετά το συμβάν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του και στη συνέχεια να τον μεταφέρουν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συναγερμός στην Πάτρα: Πτώση 18χρονου από μπαλκόνι ξενοδοχείου -ΦΩΤΟ

Η αστυνομία ερευνά ακόμη τις συνθήκες πτώσης, ενώ από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένειά του, και οι γονείς του πήγαν στην Πάτρα για να είναι δίπλα του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ