Πάτρα: Η σπιτονοικοκυρά, τα ακίνητα και οι καταθέσεις – Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος των συγγενών

Ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα έχει μπει επίσης στο “μικροσκόπιο” των Αρχών προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι η 69χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια. Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς αναφέρουν ότι δεν είχαν ενημερωθεί ότι πέθανε ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται και η περιουσία της καθώς δεν προκύπτει ότι υπάρχει διαθήκη.

Η 69χρονη Ευγενία Κούτρα που ήταν η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν εκπαιδευτικός και ο σύζυγός της δικηγόρος. Εκτός από το ακίνητο στην οδό Μπιζανίου στην Πάτρα, υπάρχουν αναφορές για καταθέσεις και για ακόμη ένα ακίνητο στην Αθήνα.

Ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε σχετικά με το ακίνητο στην οδό Μπιζανίου όπου έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη και στον πρώτο όροφο η 69χρονη, ότι αυτό δεν έχει πουληθεί ούτε έχει μεταβιβαστεί. Επιπλέον η 69χρονη δεν φαίνεται να έχει άλλα ακίνητα στην Πάτρα. Όσο για τις καταθέσεις της σπιτονοικοκυράς, δεν μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στους τραπεζικούς της λογαριασμούς από τη στιγμή που δεν υπάρχει νομιμοποίηση κληρονόμων.

Ερωτηματικό υπάρχει και γύρω από το πληρεξούσιο της 69χρονης στον Μάνο Δασκαλάκη για τη διαχείριση των οικονομικών της.

Δείτε όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ