Πάτρα: Η μαρτυρία φίλου του Μάνου Δασκαλάκη που προκαλεί αίσθηση – Ο “άσος στο μανίκι” και το βίντεο

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία φίλου του Μάνου Δασκαλάκη, δύο 24ωρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο Χάρης Γαλαριώτης είναι φίλος του πατέρα των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια. Γνωρίζονται από τότε που έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο στην Πάτρα, και μίλησε στο Live News για τον περιβόητο άσο που έλεγε ο πατέρας των τριών κοριτσιών ότι κρύβει στο μανίκι του.

“Αυτό που μου είπε ο Μάνος είναι ότι πιστεύω την Ρούλα, κρατάω έναν άσο στο μανίκι κι όταν έρθει η στιγμή θα τον δώσω εκεί που πρέπει” ανέφερε ο Χάρης Γαλαριώτης, ο οποίος είπε πως όταν τον ρώτησε τι εννοεί, εκείνος του απάντησε:

“Έχω το βίντεο στο οποίο φαίνονται οι αυξομειώσεις που γίνονταν στο αναπνευστικό της Τζωρτζίνας. Του λέω και “αυτό σε καλύπτει; Πιστεύεις ότι η Ρούλα δεν έχει σχέση με το επεισόδιο αυτό;” Μου λέει “ναι την πιστεύω και να ξέρεις ότι αν δεν την πίστευα, εγώ με τα ίδια μου τα χέρια θα την έπνιγα”. Αυτή την κουβέντα μου είπε” τόνισε ο φίλος του Μάνου.

“Ο Μάνος μου έλεγε ότι όλα τα ζευγάρια έχουν και τα καλά τους και τα κακά τους. Είχαν και τους τσακωμούς τους. Το τελευταίο διάστημα τον ρώτησα αν ισχύει ότι έχουν χωρίσει. Μου είπε ποιο ζευγάρι μπορεί αυτή τη στιγμή, όταν έχει χάσει τρία παιδιά, να είναι μαζί.  Εμένα μου έδειξε ότι την υπερασπίζεται και ότι πιστεύει την Ρούλα. Και με εκείνη έχω μιλήσει πολλές φορές. Έδειχναν και οι δύο ότι αγαπάνε πάρα πολύ τα παιδιά τους, δεν μπορώ να το αμφισβητήσω αυτό”, ανέφερε ο Χάρης Γαλαριώτης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ