Πάτρα: Η Εισαγγελία καλεί τον γιατρό που βεβαίωσε το πιστοποιητικό θανάτου της σπιτονοικοκυράς – Η ανάρτηση της Πισπιρίγκου

Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα με την περίπτωση θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, τον Αύγουστο του 2020, θα προχωρήσει άμεσα με την κατάθεση του γιατρού, που βεβαίωσε τον θάνατό της.

Όπως μεταδόθηκε, ο γιατρός που βεβαίωσε τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες από την Εισαγγελία Πατρών.

Υπενθυμίζεται ότι στο πιστοποιητικό θανάτου της γυναίκας υπάρχει η υπογραφή του Μάνου Δασκαλάκη, ενώ στη θέση του ονόματος του γιατρού μόνο μία μονογραφή και όχι το όνομα ή η σφραγίδα του. Το γεγονός αυτό εγείρει νομικά κάποια νομικά ερωτήματα.

Ο εν λόγω γιατρός, αλλά και άλλοι γιατροί του νοσοκομείου, θα κληθούν να απαντήσουν εάν αυτό το έγγραφο είναι γνήσιο. Εάν δηλαδή, πρόκειται για μία απλή παράλειψη ή εάν πρόκειται για πλαστό πιστοποιητικό θανάτου.

Σημειώνεται ότι καθώς ο θάνατος της 69χρονης αποδόθηκε, τότε, σε φυσιολογικά αίτια δεν έγινε νεκροψία-νεκροτομή. Εφόσον από την έρευνα προκύψουν κι άλλα ερωτήματα, είναι πολύ πιθανόν να δοθεί εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της 69χρονης, ώστε να ερευνηθούν εκ νέου οι συνθήκες  θανάτου της, μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Δείτε το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Η ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τον Οκτώβριο του 2020 η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτούσε τους φίλους της στο Facebook, εάν γνωρίζουν πότε θα μπουν οι συντάξεις του Δημοσίου.

Όπως επισημάνθηκε, η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού κατέληξε στις 13 Σεπτέμβρη του 2020, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα σχετικά με την κίνηση της 33χρονης, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ