Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου πέταξε τα λουλούδια που άφησε ο κόσμος για τις τρεις αδελφούλες

Αστυνομικοί μετέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην Πάτρα, προκειμένου να κάνουν έρευνες σχετικά με το θρίλερ θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που τους άνοιξε την πόρτα. Ο τηλεοπτικός φακός την καταγράφει τη στιγμή που παίρνει κάποια από τα λουλούδια που είχαν αφήσει πολίτες στην εξώπορτα της οικογένειας και τα πετάει κάτω, εμφανώς εκνευρισμένη.

Έξω από το σπίτι της οικογένειας βρίσκονταν πολλοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία, κάνοντας ζωντανές μεταδόσεις για την υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Η κάμερα του Alpha κατέγραψε τη στιγμή που η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου παίρνει ορισμένα λουλούδια και τα πετάει, ενώ στη συνέχεια ξεκλειδώνει την πόρτα για να μπουν μέσα οι αστυνομικοί και να κάνουν τις απαιτούμενες έρευνες.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν νωρίτερα τα τοπικά ΜΜΕ, η έρευνα γίνεται παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, έπειτα από σχετική εντολή του ανακριτή Αθηνών, που χειρίζεται την ευαίσθητη αυτή υπόθεση.

Η εντολή δόθηκε στην τοπική Αστυνομία από τον ανακριτή, σε μία προσπάθεια να ελεγχθούν στο σύνολό τους οι χώροι του σπιτιού και να μεταφερθεί στην Ασφάλεια κάθε στοιχείο που οι αστυνομικοί κρίνουν ότι μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τους θανάτους της Μαλένας, της Ίριδας και της Τζωρτζίνας. Των άτυχων κοριτσιών της οικογένειας, που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών ετών.

Μετά τη σύλληψη της μητέρας, της Ρούλας Πισπιρίγκου, για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, το σπίτι της οικογένειας πολιορκήθηκε από εξαγριωμένους κατοίκους. Οι εικόνες αυτές, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις. Την επόμενη ημέρα, άλλοι πολίτες έσπευσαν να τοποθετήσουν λουλούδια στην εξώπορτα στη μνήμη των τριών κοριτσιών που “έφυγαν” άδικα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ