Πάτρα: Έρχονται τα κρίσιμα πορίσματα – Ελήφθησαν δείγματα DNA από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στην υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου από την Πάτρα. Σε ό,τι αφορά στην Τζωρτζίνα, ελήφθη ήδη δείγμα DNA από τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ σχετικά με την Μαλένα και την Ίριδα ακόμη και σήμερα αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα για την τοξικολογική επανεξέταση των δειγμάτων.

Το dna Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου ελήφθη έπειτα από σχετική παραγγελία που έχει δώσει η ανακρίτρια αναφορικά με το τεστ dna που θα γίνει προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν το αίμα που έχει βρεθεί σε διάφορα φιαλίδια αντιστοιχεί στην άτυχη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ελήφθη δείγμα τόσο από τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και από την 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Δηλαδή, η διαδικασία προχωράει κανονικά και η ανακριτική Αρχή ποντάρει πάρα πολλά στην συγκεκριμένη εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ένα φιαλίδιο έχει βρεθεί στο Καραμανδάνειο και φέρεται μάλιστα το συγκεκριμένο αίμα να έχει ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. “Αν αποδειχτεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας, μία τοξικολογική εξέταση θα μπορεί να δείξει στις αρμόδιες Αρχές εάν η πρώτη δυσεξήγητη ανακοπή συνέβη λόγω κάποιας δηλητηρίασης ή κάποιας ουσίας”, μεταδόθηκε.

Στο μεταξύ, το κρίσιμο πόρισμα που αφορά στην τοξικολογική επανεξέταση των δειγμάτων για την Μαλένα και την Ίριδα, μπορεί να παραδοθεί ακόμη και σήμερα στην 18η ανακρίτρια. “Θα δώσουν στο πόρισμά τους -προς δυσάρεστη έκπληξη ορισμένων- μία σαφή αιτία θανάτου, που ενδεχομένως να είναι κοινή για τις δύο περιπτώσεις”, επισημάνθηκε στη συνέχεια.

Σε ερώτημα, εάν θα είναι ομόφωνο αυτό το πόρισμα, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την εκτίμησή του ότι “από την επαναξιολόγηση που έχει γίνει και οι δύο έχουν καταλήξει σε πολύ συγκεκριμένο συμπέρασμα”. “Εάν δεν είναι ομόφωνη τίθεται τεράστιο θέμα εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών στους ιατροδικαστές και τους ιατροδικαστικούς κύκλους”, σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. “Εκτιμώ ότι θα είναι ένα κοινό πόρισμα που θα συνυπογράφεται και από τους δύο ιατροδικαστές”, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ