Πάτρα: Έφαγαν, ήπιαν κι έγιναν «καπνός» χωρίς να πληρώσουν – Πώς αντέδρασε ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας

Ιδιοκτήτης ψαροταβέρνας στην Πάτρα «επικήρυξε» τέσσερις νεαρούς επειδή έφαγαν τα θαλασσινά τους, ήπιαν τα κρασιά τους και στη συνέχεια… έφυγαν «κύριοι» χωρίς να πληρώσουν.

Το περιστατικό συνέβη σε παραλιακό κατάστημα της πόλης την Τετάρτη 19 Απριλίου, και προκάλεσε εντύπωση για την συμπεριφορά της παρέας των τεσσάρων νεαρών, εκ των οποίων η μία κοπέλα. Αίσθηση προκαλεί και η κίνηση του επιχειρηματία, ο οποίος εκνευρίστηκε τόσο πολύ που δημοσίευσε στο facebook τις φωτογραφίες και το βίντεο της αποχώρησης των νεαρών (από υλικό που κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος) και στη συνέχεια τους «επικήρυξε».

«Αυτοί οι ψευτόμαγκες ήρθαν, έφαγαν και δεν πλήρωσαν, όποιος μου δώσει πληροφορίες για αυτούς θα ανταμειφθεί αρκετά καλά» έγραψε ο αγανακτισμένος καταστηματάρχης, όπως μεταδίδει το politeianews.gr.

Το κόλπο που εφάρμοσαν οι νεαροί, ήταν απλό: Αφού έφαγαν, ήπιαν και κάπνισαν, ο ένας σηκώθηκε και πήγε στο εσωτερικό του καταστήματος και όταν διαπίστωσε ότι ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι ήταν στο εσωτερικό και απασχολημένοι… έδωσε το σύνθημα στους άλλους και έγιναν «καπνός».

Το βίντεο με τα πρόσωπα των νεαρών έχει γίνει viral, ενώ παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής το αν ο καταστηματάρχης κατάφερε να τους εντοπίσει.

Διχασμός στα social media

Η είδηση έχει προκαλέσει «χαμό» στα social media. Άλλοι χρήστες εκφράζουν την θλίψη τους για την συμπεριφορά της παρέας και άλλοι τα βάζουν με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος του διαπόμπευσε δημοσιεύοντας το βίντεο με τα πρόσωπά τους.

Μία γνωστή πατρινή έγραψε: «Αδίκημα από μόνο του είναι αυτά που κάνανε τα παιδιά που ήρθανε σ’ ένα μαγαζί, τους προσφέραμε την εξυπηρέτηση, τα πάντα όλα και φύγανε χωρίς να πληρώσουν. Και αδίκημα είναι όταν αυτά τα παιδιά κάνουν όλο αυτό σε ένα μαγαζί με κόσμο και με τις κάμερες από πάνω τους.

Δηλαδή εάν βρούνε ένα παιδί στο δρόμο, μία γιαγιά, ένα παππού… έναν αδύναμο άνθρωπο θα του πάρουν ό,τι έχουνε και δεν έχουνε; Ποιο είναι Αδίκημα; Εγκληματίας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι όταν τους αφήνουμε να κάνουν ότι θέλουνε θα φτάσουν εκεί που δεν τους περιμένουμε!

Άρα θέλει μεγαλύτερη δημοσιότητα για όλες αυτές τις πράξεις για ότι γίνεται γύρω μας με τον κόπο αλλουνού κανένας δεν πρέπει να παίξει! Και όποιος πεινάει ας έρθει να ζητήσει δουλειά και όπως είπα και πιο πάνω ο καθένας να κρίνει όταν αυτές οι πράξεις θα συμβαίνουν σπίτια τους ή στη δουλειά τους».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ