Πάτρα: Χαρτορίχτρες, καφετζούδες και μάγια – Φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει τι είδε ο Μάνος Δασκαλάκης και έφυγε από το σπίτι

Νέες μαρτυρίες έρχονται συνεχώς στο φως για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Οι Αρχές που ερευνούν την υπόθεση της Πάτρας, φαίνεται πως δεν άφησαν εκτός τις κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού καθώς δόθηκε ιδιαίτερη σημασία στις ημερομηνίες που τα παιδιά είτε έφευγαν από τη ζωή είτε έμπαιναν στο νοσοκομείο.

Φίλος του ζευγαριού, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” του Alpha διέψευσε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ρούλα Πισπιρίγκου να είχε εξωσυζυγική σχέση και υποστήριξε πως ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι ήταν γιατί μία ημέρα που επέστρεψε βρήκε μέσα χαρτορίχτρες.

“Είχε μεγάλη εμμονή, τα πάντα γύριζαν γύρω από τον Μάνο κι εκείνος πολλές φορές το εκμεταλλευόταν” υποστηρίζει ο ίδιος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

“Ο Μάνος έφυγε οριστικά από το σπίτι και θέλησε να το διαλύσει, γιατί έμπαινε κι έβγαινε σε αυτή τη σχέση όποτε ο ίδιος ήθελε, εκείνο που τον έκανε να πάρει την οριστική απόφαση να ξεκόψει ήταν κάποια θέματα και κάποιες εμμονές που είχε η Ρούλα με χαρτούδες, καφετζούδες, μάγια… Έφτασε κάποια στιγμή ο Μάνος να μπει μέσα στο σπίτι και να δει κάποια πράγματα από αυτή την κατάσταση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο φίλος του ζευγαριού.

“Όλο της το μυαλό, όλη της η ζωή, όλες της οι έννοιες ήταν γύρω από τον Μάνο και πώς θα έχει τον Μάνο πάντα κοντά της” τόνισε ο ίδιος υποστηρίζοντας πως δεν υπήρχε καμία περίπτωση η Ρούλα Πισπιρίγκου να είχε εξωσυζυγική σχέση. Ακόμη και να του είπε κάτι τέτοιο θα το έκανε για να τον κάνει να ζηλέψει, υποστήριξε ο ίδιος.

“Βέβαια πάντα υπήρχε μία κόντρα ανάμεσα στην Ρούλα και την πεθερά της, όπου αυτή (η κόντρα) έβαζε συνέχεια φωτιές στην κατάσταση” ανέφερε επίσης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τζωρτζίνα γινόταν συνέχεια “μπαλάκι” αναλόγως με την κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ