Πάτρα: Απομονωμένος από χθες ο Μάνος Δασκαλάκης

Απομονωμένος είναι από χθες ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, μετέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην ανακρίτρια προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στην σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έκτοτε έχει απομονωθεί και δεν απαντάει στα τηλέφωνα. Μένει στο σπίτι συγγενικού του προσώπου στην Αθήνα και δεν μιλά ούτε στους φίλους του στην Πάτρα. Μελετά τη δικογραφία και έχει επικοινωνία μόνο με τους δικηγόρους του. Επιπλέον έχει επιλέξει να μην παρακολουθεί καθόλου τα social media.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης μετέβη ξανά στο ανακριτικό γραφείο. Ο 30χρονος θα δώσει κατάθεση για όσα έγιναν έως τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του που κατέληξε τον περασμένο Ιανουάριο έχοντας βιώσει την απώλεια των δύο μικρότερων αδελφών της.

Ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε άρδην την τακτική, έναντι δημοσιευμάτων και υποστηρικτική απέναντι στην 33χρονη, στάση που τηρούσε έως την στιγμή που κατέστη κατηγορούμενη η σύζυγός του, δηλώνοντας σοκαρισμένος για την εξέλιξη.

Όπως έχει δηλώσει, πλέον θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους .

Την Τετάρτη, κρατώντας στα χέρια του τη δικογραφία της υπόθεσης αλλά και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου που μόλις είχε παραλάβει ως πολιτικώς ενάγων, δήλωσε πως τα στοιχεία σε βάρος της, είναι “αδιάσειστα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ