Πάτρα: Απαντάει στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης – Τι θα ζητήσει

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται την Παρασκευή να απαντήσει στο εξώδικο που του απέστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Μέσω του εξωδίκου, η 33χρονη κατηγορούμενη άφηνε αιχμές ότι ο Μάνος Δασκαλάκης διαρρέει τα μηνύματα και τις συνομιλίες τους, καθώς έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς τους αριθμού τηλεφωνίας της. Επίσης η Ρούλα Πισπιρίγκου τον κατηγορούσε ότι έχει αφήσει στην τύχη τους τα μνήματα των παιδιών τους, ενώ τον καλούσε να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με το STAR, αναφορικά με τα προσωπικά του αντικείμενα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν θέλει τίποτα, παρά μόνο έναν φάκελο με προσωπικά έγγραφα που βρίσκεται πάνω από το ψυγείο του σπιτιού, ενώ δεν πρόκειται να διεκδικήσει τίποτα από τα πράγματα που είχαν μαζί.  Για τα μνήματα των τριών παιδιών τους, ο 30χρονος θα απαντήσει πως δεν χρειάζεται υπόμνηση για να τακτοποιήσει τα μνήματα των παιδιών του και ότι έχει ήδη μεριμνήσει.

Όσον αφορά στο θέμα με το ακριβό κινητό τηλέφωνο, σύμφωνα με το STAR, το συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς αν το χρησιμοποιούσε θα ήταν ήδη στα χέρια των Αρχών. Ο Μάνος Δασκαλάκης θα καταγράψει στο εξώδικό του ότι έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες διακοπής, προκειμένου να μην πληρώνει η 33χρονη κατηγορούμενη τους λογαριασμούς.

Η πλευρά του Δασκαλάκη χαρακτηρίζει το εξώδικο που έστειλε η Ρούλα Πισπιρίγκου ως “ένα εξώδικο άνευ ουσίας”. “Εδώ ο κόσμος χάνεται και κάποια… χτενίζεται” ήταν, σύμφωνα με το STAR, μία από τις χαρακτηριστικές εκφράσεις που ειπώθηκαν, όταν έλαβε ο Μάνος Δασκαλάκης το εξώδικο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ