Πάτρα: Αναστάτωση σε ΚΕΠ – Πολίτης έριξε μπουνιά σε υπάλληλο ΑμεΑ

Ένα ακραίο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάτρα το πρωί της Τετάρτης(17/5), στο ΚΕΠ που βρίσκεται στο παλιό λιμάνι της πόλης.  Σύμφωνα με πληροφορίες εξαγριωμένος πολίτης γρονθοκόπησε υπάλληλο ΑμεΑ, αφού πρώτα είχε επιτεθεί φραστικά σε γυναίκα εργαζόμενη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος”, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα υπάλληλος είπε στον πολίτη ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί και πρέπει να απευθυνθεί σε άλλη υπηρεσία για το έγγραφο που χρειαζόταν. Τότε εκείνος έγινε έξαλλος και της επιτέθηκε λεκτικά με απρεπείς εκφράσεις. Όμως δεν σταμάτησε εκεί. Όταν ένας υπάλληλος που είναι άτομο με αναπηρία του ζήτησε να ηρεμήσει τότε ο εξαγριωμένος πολίτης τον γρονθοκόπησε και τράπηκε σε φυγή.

Άμεσα η Διευθύντρια του ΚΕΠ κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ ενημέρωσε και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Διονύση Πλέσσα, ο οποίος ζήτησε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Τελικά η ταυτότητα του δράστη αποκαλύφθηκε μέσω του κινητού του τηλεφώνου, το οποίο φέρεται να ξέχασε όταν έφυγε από το ΚΕΠ. Σε βάρος του κινήθηκαν οι νομικές διαδικασίες, ενώ ο υπάλληλος ΑμεΑ, έχοντας τραυματιστεί στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ