Πάτρα: Αίσιο τέλος για 35χρονη που είχε πέσει σε χαράδρα – ΦΩΤΟ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια γυναίκας 35 χρονών η οποία είχε πέσει σε χαράδρα στην περιοχή της Νερομάνας στην Πάτρα.

Όπως γράφει το tempo24.news με μεγάλη προσοχή και με συνεργασία της Αστυνομίας της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, στήθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Πέμπτης, επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή  Νερομάνα της Κρήνης, για να ανασυρθεί η γυναίκα από την χαράδρα. Όλα είχαν ξεκινήσει το βράδυ της Τετάρτης, όταν η γυναίκα από τη Μαλαισία είχε μεταβεί στη Νερομάνα, στην ευρύτερη περιοχή της Κρήνης, πιθανότατα για πεζοπορία. Ωστόσο τα ίχνη της χάθηκαν και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, μετά από ατύχημα, είχε πέσει στη χαράδρα.

Κι ενώ η ώρα περνούσε η γυναίκα κατάφερε να επικοινωνήσει από το κινητό της τηλέφωνο με τις αρχές μέσω του 112. Το μήνυμα έλαβε η Αστυνομία και κινητοποιήθηκε άμεσα. Περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε στο σημείο, λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, με βάση συντεταγμένες που είχε δώσει η γυναίκα.

Η μεταφορά της Μαλαισιανής στη Νερομάνα

Ένας από τους Αστυνομικούς την εντόπισε γρήγορα και κατέβηκε μόνος του στη χαράδρα όπου και την βρήκε τραυματισμένη. Ενημέρωσε τους συναδέλφους του και εκείνοι κάλεσαν την Πυροσβεστική. Ο αστυνομικός έμεινε μαζί της  μέχρι να ολοκληρωθεί η επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν άνδρες της ΕΜΑΚ.

Η γυναίκα, αφού ανασύρθηκε από τη χαράδρα μεταφέρθηκε με τραύματα από την πτώση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και νοσηλεύεται.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ