Πάτρα: Αυτό είναι το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς – “Λευκή επιταγή” στον Μάνο Δασκαλάκη

Ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στην υπόθεση της Πάτρας είναι ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη, για τον οποίο διατάχθηκε κατεπείγουσα έρευνα. 

Το Star έφερε στο φως το πολυσυζητημένο πληρεξούσιο με το οποίο η αείμνηστη Ευγενία Κούτρα όριζε τον Μάνο Δασκαλάκη κυρίαρχο στις υποθέσεις της. Οι υπογραφές “έπεσαν” τον Φεβρουάριο του 2017 εντός της δερματολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας παρουσία συμβολαιογράφου.

Βλέποντας κανείς το πληρεξούσιο αντιλαμβάνεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είχε “λευκή επιταγή” να διαχειρίζεται τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς αλλά και τα περιουσιακά της στοιχεία. Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης μπορούσε να παίρνει την σύνταξη και τα επιδόματα της Ευγενίας Κούτρα αλλά και να την εκπροσωπεί σε οποιαδήποτε δημοτική, δημόσια ή φορολογική υπηρεσία.

Είναι ξεκάθαρο ότι η 69χρονη η οποία ήταν φιλόλογος, αν και είχε συγγενείς στην Αιτωλοακαρνανία, είχε επιλέξει να κάνει το συγκεκριμένο πληρεξούσιο στον νοικάρη της, κάτι που αποδεικνύει ότι τον συμπαθούσε ιδιαίτερα και τον εμπιστευόταν.

Αυτή είναι η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η φωτογραφία της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.  Ο φάκελος για τον θάνατό της βρίσκεται ήδη στα χέρια των αξιωματικών της ασφάλειας Πάτρας και τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να καταθέσουν μάρτυρες για την υπόθεση.

Η φωτογραφία αυτή της Ευγενίας Κούτρας ήταν από μία αποχαιρετιστήρια εκδήλωση στο Λύκειο όπου εργαζόταν ως φιλόλογος. Σύμφωνα με το MEGA, εκείνη την χρονιά, γύρω στο 2006 με 2007, η γυναίκα είχε αποφασίσει να συνταξιοδοτηθεί και να πάει στην Πάτρα.  Το 2008 ο σύζυγός της πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ενώ εκείνη απομονώθηκε στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε ανθρώπους που γνώριζαν την σπιτονοικοκυρά ήταν ότι ενώ η 69χρονη πέθανε 12 Σεπτεμβρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου τους τηλεφώνησε και τους ενημέρωσε ότι πέθανε την προηγούμενη ημέρα, δηλαδή την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020.  Ωστόσο, με έκπληξη είδαν ότι -όπως προκύπτει από το σχετικό πιστοποιητικό- ο θάνατός της πιστοποιήθηκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου. Εκείνη την ημέρα υπεγράφη και το πιστοποιητικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ