Πάτρα: Αυτό είναι το έγγραφο του γηροκομείου με τους 10 νεκρούς – Οι 7 ήταν ανεμβολίαστοι

Θλίψη και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο θάνατος 10 ηλικιωμένων από κορονοϊό σε γηροκομείο, ενώ τα ερωτήματα που «γεννήθηκαν» είναι πολλά σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη Μονάδα.

Όπως φαίνεται στο επίσημο έγγραφο – ενημέρωση που δημοσίευσε το tempo24.news και το οποίο κοινοποιήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου από τη Μονάδα προς τις αρμόδιες Αρχές, από τους 10 ηλικιωμένους που πέθαναν, οι 7 ήταν ανεμβολίαστοι και οι 3 εμβολιασμένοι.

Πάτρα- γηροκομείο- έγγραφο

Όπως υποστηρίζει εγγράφως η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων το σύνολο των εργαζομένων είναι εμβολιασμένοι (παρά τις αντίθετες καταγγελίες).

Επίσης οι μισοί από τους 51 συνολικά τροφίμους ήταν ανεμβολίαστοι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το MEGA, έπειτα από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του ιδρύματος, όσον αφορά στους ανεμβολίαστους τροφίμους του γηροκομείου, η διεύθυνση υποστήριξε ότι αυτό είχε γίνει είτε έπειτα από αποφάσεις γιατρών, λόγω προβλημάτων που ίσως είχαν οι ηλικιωμένοι, είτε επειδή οι συγγενείς τους δεν συμφωνούσαν.

Και για τους εργαζόμενους, από τους οποίους περίπου το 1/3 ήταν ανεμβολίαστοι, ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι είναι σε αναστολή.

 

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.