Πατήσια: Συγκλονίζει η σύζυγος του διευθυντή – «Μπήκε στην μέση να δει εάν ο μαθητής είναι καλά και ο 19χρονος τον μαχαίρωσε» 

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το νέο περιστατικό βίας που σημειώθηκε μέσα στο 41ο Γυμνάσιο στα Πατήσια, όταν ένας 19χρονος εξωσχολικός με καταγωγή από τη Γεωργία, εισέβαλε στο σχολικό συγκρότημα και επιτέθηκε με σφυρί σε έναν 18χρονο που φοιτά εκεί. Σύμφωνα με την σύζυγο του διευθυντή, ο ίδιος μπήκε στην μέση για να δει εάν είναι καλά ο μαθητής, και τότε ο δράστης τον μαχαίρωσε στην κοιλιά.

Στο σημείο κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του σχολείου φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα από το μαχαίρι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Όπως μου είπε ο σύζυγός μου, στις 08:30 το πρωί μπήκε ένας εξωσχολικός στο σχολείο. Ο ίδιος μπήκε στην μέση για να δει εάν το παιδί είναι καλά, και τότε τον μαχαίρωσε ο δράστης στην κοιλιά. Η υγεία του είναι καλά, έκανε ένα χειρουργείο, έχει κάνει ράμματα και αναρρώνει» ανέφερε η σύζυγος του τραυματία διευθυντή στον Alpha.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, και οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Ο μαθητής με κάκωση στο κεφάλι από τα χτυπήματα με το σφυρί, ενώ ο διευθυντής τραυματισμένος στην κοιλιά. Γίνονται διάφορες εξετάσεις και έλεγχοι και στους δύο τραυματίες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ