Πατέρας έστελνε βίντεο πορνό στα παιδιά του και τους έλεγε πως πρωταγωνιστεί η μητέρα τους – «Το σπίτι σας είναι οίκος ανοχής»

Τον εφιάλτη στα χέρια του πρώην συζύγου της ζούσε επί χρόνια μία 36χρονη γυναίκα αλλά και τα τρία τους παιδιά. Όπως καταγγέλλει, ο 47χρονος έστελνε βίντεο πορνό στα ίδια του τα παιδιά και τους έλεγε πως δήθεν σε αυτά πρωταγωνιστεί η μητέρα τους.

«Ήταν αυτός ο άνθρωπος για εμένα ένας εφιάλτης στη ζωή μου. Και για εμένα και για τα παιδιά», ξέσπασε η 36χρονη στην κάμερα της εκπομπής LiveNews στο Mega και περιγράφει πως «έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι και τους έλεγε η μάνα σας είναι π** γ***, το σπίτι σας είναι οίκος ανοχής και είναι ανίκανη να σας συντηρήσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία ημέρα η 36χρονη μητέρα γύρισε σπίτι της μετά τη δουλειά και είδε την ανήλικη κόρη της να κλαίει. Όταν την ρώτησε τι συνέβη, εκείνη δεν έβρισκε τις λέξεις για να  περιγράψει όσα είχαν συμβεί. Τότε πήρε το κινητό του κοριτσιού και διαπίστωσε ότι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της είχε στείλει βίντεο πορνό και ισχυριζόταν πως φαινόταν η 36χρονη μητέρα.

«Λέω “γιατί κλαις κορίτσι μου;”. Μου λέει “δες τι έστειλε ο μπαμπάς”, δεν ήθελε να μου δείξει το βίντεο. Ήταν ένα πορνό υλικό με μία γυναίκα που δεν ήμουν εγώ, μόνο η δικιά μου η φωνή και πολλούς άνδρες», λέει η 36χρονη και καταγγέλλει ότι ο πρώην σύζυγός της είχε επεξεργαστεί βίντεο ερωτικού περιεχομένου για να την εκδικηθεί και να στρέψει τα παιδιά τους εναντίον της. «Ό,τι και να κάνει είναι από εκδίκηση, γιατί πήρα εξ ολοκλήρου την γονική μέριμνα», λέει η 36χρονη μητέρα.

Καταγγέλλει, δε, ότι ο 47χρονος είναι ένας άνθρωπος κακοποιητικός, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. «Με χτυπούσε, είχαμε φτάσει και στο νοσοκομείο με μώλωπες και ράμματα», τονίζει.

Ο δικηγόρος της 36χρονης μητέρας σημειώνει ότι «πρόκειται για έναν άνθρωπο που ενώ του έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων του λόγω προηγούμενων κακοποιητικών συμπεριφορών με αμετάκλητη δικαστική απόφαση συνεχίζει να παρενοχλεί αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο».

Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης ετών για όσα τον κατηγορεί η 36χρονη, η γυναίκα αυτή συνεχίζει να υποφέρει μέχρι και σήμερα. «Πάλι καλά λέω που είμαι ζωντανή απ’ αυτόν τον άνθρωπο», τονίζει η ίδια.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο 47χρονος αρνείται κάθε κατηγορία. Καταδικάστηκε σε δύο έτη φυλάκισης για συκοφαντική δυσφήμιση και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του παιδιού του.

Έστελνε τα βίντεο από προφίλ ανηλίκου

Μιλώντας στο MEGA ο δικηγόρος της μητέρας ανέφερε ότι ο 47χρονος χρησιμοποιούσε το facebook ενός άλλου ανήλικου για να στείλει τα ακατάλληλα βίντεο στο παιδί του.

«Όταν το κοριτσάκι λάμβανε τα μηνύματα στο κινητό του πίστευε ότι αποστολέας ήταν ένα άλλο ανήλικο παιδί, ενώ ήταν ο πατέρας του… Έχει σχεδιάσει ένα έγκλημα βήμα προς βήμα και το εκτελεί απέναντι στο ανήλικο παιδί του», δήλωσε ο δικηγόρος Αντώνης Καραγιάννης.

«Ο άνθρωπος αυτός έχει καταδικαστεί και στο παρελθόν για σωματικές βλάβες, απειλές, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σε αυτό το σπίτι έχουν συμβεί τραγικά γεγονότα. Χτυπούσε τη μητέρα στην καισαρική τομή ύστερα από τον τοκετό, υπήρχε διείσδυση δαχτύλου στον πρωκτό του αγοριού κατά τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσης. Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος αυτός φυλακίστηκε και αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξω, αλλά δεν έχει σωφρονιστεί», κατέληξε ο δικηγόρος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ