Πάσχα σαν… καλοκαίρι: Ουρές σε λιμάνια και ΚΤΕΛ – Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα. Όπου φύγει- φύγει οι κάτοικοι της Αθήνας και των μεγάλων πόλεων με τις εικόνες στις Εθνικές Οδούς και τα λιμάνια να θυμίζουν… καλοκαίρι.

Μόνο από το λιμάνι του Πειραιά σήμερα θα αναχωρήσουν 19 πλοία για τα νησιά. Από πολύ νωρίς το πρωί οι ταξιδιώτες βρίσκονται στα σημεία επιβίβασης προκειμένου να φύγουν στην ώρα τους.

Οι πληρότητες στα πλοία είναι στο 100%, ενώ έως τη Μεγάλη Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν 82 δρομολόγια με περισσότερους από 69.000 επιβάτες.

Αυξημένη είναι και η κίνηση στις Εθνικές Οδούς και ειδικά προς Λαμία καθώς σήμερα φεύγουν πολλοί εκδρομείς, ενώ η έξοδος αναμένεται να κορυφωθεί το απόγευμα και αύριο, Μεγάλη Παρασκευή. Ήδη οι δρόμοι της Αθήνας είναι πιο άδειοι με την κίνηση να είναι περιορισμένη στις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Γεμάτα αναχωρούν και τα ΚΤΕΛ. Έως τώρα δεν υπάρχουν έκτακτα δρομολόγια, όμως, δεν αποκλείεται ειδικά από αύριο να μπουν εμβόλιμα κάποια. Τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ και στην Θεσσαλονίκη αναχωρούν επίσης με πληρότητες 100%.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ