Πάσχα: Περιζήτητα τα παραθαλάσσια ακίνητα προς ενοικίαση – BINTEO

Οι μετακινήσεις για επιστροφή στο χωριό δεν επιτράπηκαν τελικά και οι κάτοικοι της Αττικής ψάχνουν λύσεις για να κάνουν Πάσχα στην εξοχή. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι βραχυχρόνιες μισθώσεις παραθαλάσσιων κατοικιών εντός νομού φτάνουν το 80%.

Η αθηναϊκή Ριβιέρα αποτελεί την πρώτη επιλογή των “ενοικιαστών του Πάσχα”. Βίλες, μονοκατοικίες και απομονωμένα σπίτια με δική τους αυλή, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων. Οι κρατήσεις αφορούν κυρίως 2-3 διανυκτερεύσεις, από Μεγάλο Σάββατο μέχρι και Δευτέρα βράδυ ή Τρίτη πρωί.

Οι τιμές ενοικίασης για αυτού του είδους τα σπίτια ξεκινούν από τα 300-400 ευρώ την ημέρα και στις “καλές περιοχές” ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ. H μεγάλη ζήτηση των σπιτιών αφορά σε περιοχές σε όλο το μήκος της αθηναϊκής Ριβιέρας, από το Ελληνικό και την Γλυφάδα μέχρι Σούνιο, Λαύριο και Πόρτο Ράφτη.

Ωστόσο, πολλοί κάτοικοι των περιοχών αυτών εκφράζουν την ανησυχία τους για τη διασπορά του κορονοϊού. Οι κρατήσεις των παραθαλάσσιων ακινήτων έχουν φτάσει ήδη το 80%, ενώ οι ειδικοί αναμένουν μέσα στις επόμενες ημέρες να μην υπάρχουν πλέον διαθέσιμα σπίτια προς ενοικίαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ