Πάσχα με άστατο καιρό: Η πρόγνωση για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ο καιρός θα είναι άστατος σήμερα.Βροχές και συννεφιά αναμένονται να επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Έως και την Μεγάλη Τετάρτη θα μας απασχολούν τοπικές βροχές, καθώς όλοι αναζητούν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας.

Καιρός: Φθινοπωρινό σκηνικό – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει μετά το μεσημέρι

Έως και τη Μ. Τέταρτη φαίνεται ότι θα υπάρχουν τοπικές βροχές, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται μεγάλη πιθανότητα βελτίωσης του καιρού και οι θαλάσσιες συγκοινωνίες θα διεξαχθούν χωρίς προβλήματα. Οι θερμοκρασίες θα είναι περίπου κοντά στους 18-20°c έως το Πάσχα.

O μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος όταν ρωτήθηκε με τι καιρό θα σουβλίσουμε το Πάσχα, σημείωσε ότι τα μετεωρολογικά μοντέλα είναι διχασμένα. Πρέπει να πλησιάσουμε πιο κοντά για να δούμε με βεβαιότητα τις καιρικές συνθήκες. “Την Μεγάλη Τρίτη θα ξέρουμε σίγουρα τι καιρό θα έχει την Κυριακή του Πάσχα” σχολίασε.

“Τα μισά λένε ότι θα έχουμε σημαντική βελτίωση. Εκτιμώ ότι Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα κυρίως στη Δυτική Ελλάδα θα έχουμε κάποιες βροχές” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ