Παρκάρισμα για Όσκαρ… γαϊδουριάς στην Πετρούπολη – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Μπορεί το παρκάρισμα στην Αθήνα και γενικά στα αστικά κέντρα να αποτελεί έναν εφιάλτη για πολλούς οδηγούς, όμως το θράσος μερικών δεν έχει όριο.

Σε όλη τη χώρα υπάρχουν οι ασυνείδητοι οδηγοί που παρκάρουν τα οχήματά τους όπου βρουν, αδιαφορώντας για το αν ενοχλούν την κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων ή των πεζών.

Ένας οδηγός στην Πετρούπολη κερδίζει με ευκολία το Όσκαρ… γαϊδουριάς, καθώς άφησε το αυτοκίνητό του μπροστά σε ράμπα για άτομα με κινητικά προβλήματα. Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι ο συγκεκριμένος οδηγός έχει ένα από τα πιο μικρά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον κόσμο και θα μπορούσε πολύ εύκολα, αν έψαχνε λίγα λεπτά παραπάνω, να βρει μία νόμιμη θέση για να σταθμεύσει το όχημά του.

Δείτε φωτογραφία από το παρκάρισμα

Παρκάρισμα Πετρούπολη

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ