Πάργα: Σκάφος χτύπησε 13χρονη που έκανε SUP

Σκάφος στην περιοχή “Βάλτος” στην Πάργα χτύπησε σανίδα SUP, στην οποία βρισκόταν 13χρονη, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει. Ο 58χρονος κυβερνήτης του σκάφους, περισυνέλεξε και μετέφερε την 13χρονη τουρίστρια στο λιμάνι, όπου τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Άμεσα στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Καναλακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πάργας, από τον 58χρονο κυβερνήτη Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, ότι καθώς έπλεε στη θαλάσσια περιοχή “ΒΑΛΤΟΥ” Πάργας με προορισμό τον λιμένα Πάργας, προσέκρουσε με όρθια κωπηλατική σανίδα (SUP)στην οποία επέβαινε 13χρονη αλλοδαπή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.

Άμεσα ο 58χρονος περισυνέλεξε και μετέφερε την 13χρονη με το ανωτέρω σκάφος στο λιμάνι της Πάργας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό, ενώ στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Καναλακίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας και μετέπειτα στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων “ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ”.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Πάργας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, που διενεργεί τη προανάκριση, συνελήφθη ο 58χρονος για παράβαση των άρθρων 28 και 314 του Π.Κ. (σωματική βλάβη από αμέλεια).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ