Παρατημένα ξερά χόρτα και σκουπίδια στον Καρέα – Καταγγελία αναγνώστη

Μετά τις μεγάλες φωτιές σε Μέγαρα και σε Πεντέλη, όπου οι φλόγες κατέκαψαν περισσότερα από 20.000 στρέμματα, οι πολίτες επισημαίνουν την ανάγκη για καθαρισμό των οικοπέδων και γενικότερα των Δήμων, ενώ καταγγέλλουν πως σε πολλές περιοχές υπάρχουν «βουνά» από ξερά χόρτα και σκουπίδια παρατημένα στην άκρη του δρόμου. 

Αναγνώστρια του enikos.gr καταγγείλει πως οι υπάλληλοι του Δήμου Βύρωνα, οι οποίοι πριν από 1,5 μήνα καθάρισαν την περιοχή του Καρέα από τα ξερά χόρτα, άφησαν ένα «βουνό» από πευκοβελόνες, σκουπίδια και πλαστικά σε σημείο, όπου το 2015 είχε ξεσπάσει φωτιά. Μάλιστα στις φωτογραφίες που έστειλε η αναγνώστρια στο enikos.gr, δίπλα ακριβώς στο «βουνό» από πευκοβελόνες υπάρχει και ένα πεύκο. Όπως καταγγέλλει η ίδια, έχει καλέσει τουλάχιστον έξι φορές στον Δήμο προκειμένου να καθαριστεί ο χώρος, καθώς ανά πάσα στιγμή ελλοχεύει κίνδυνος πρόκλησης φωτιάς, όμως δεν έχει γίνει τίποτα.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστρια του enikos.gr

Καρέας Χόρτα Καρέας Χόρτα Καρέας Χόρτα Καρέας Χόρτα Καρέας Χόρτα Καρέας Χόρτα

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ