Παραμονές Διακοπών: 2 + 1 τρόποι για καλοκαιρινές διακοπές και βουτιές με ασφάλεια

Φέτος, ενώ η ανυπομονησία για τις διακοπές του Αυγούστου είναι μεγάλη, δεν μπορούμε ακόμα να ισχυριστούμε πως πρόκειται για μία καλοκαιρινή season «κανονικότητας», μιας που αυτά που πρέπει να προσέξουμε παραμένουν πολλά, για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Η επανεκκίνηση του τουρισμού έχει ήδη γίνει, οι εμβολιασμοί προχωρούν και δημιουργείται σταδιακά ένα αισιόδοξο κλίμα, με τον κίνδυνο της πανδημίας όμως να παραμένει ακόμα στις ζωές μας. Τι κάνουμε λοιπόν για να διασφαλίσουμε την υγεία μας από το φαγητό και τη διαμονή έως τη ψυχαγωγία;

  • Επιλέγουμε ασφαλές φαγητό για εμάς και τα παιδιά μας, με επιχειρήσεις εστίασης που, κατόπιν των αυστηρότερων ελέγχων, αποδεικνύουν ότι εκπαιδεύονται κατάλληλα και κρατούν ενήμερο το προσωπικό τους το οποίο έχει και την προαπαιτούμενη υπευθυνότητα και ευαισθητοποίηση για τα υγειονομικά θέματα, μεριμνούν για τον τακτικό καθαρισμό των εγκαταστάσεών τους -με τις απαραίτητες ενέργειες αποπαρασιτισμού και τον εκμηδενισμό των αλλεργιογόνων, ενώ γενικότερα έχουν την κουζίνα τους πεντακάθαρη και τα προϊόντα τους πληρούν τις υψηλότερες των προδιαγραφών για τα Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, φέροντας την πιστοποίηση ISO 22000.
  • Επιλέγουμε καταλύματα, που φέρουν πιστοποιήσεις που επιβεβαιώνουν ότι όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση του COVID-19 τηρούνται με ευλάβεια και εξαλείφεται κάθε υγειονομικός κίνδυνος. Αναζητούμε τις επιχειρήσεις οι οποίες φέρουν την πρωτοποριακή πιστοποίηση CoVid Shield που απαντά βέλτιστα στις ανάγκες της επικαιρότητας ως εθνικός σύμμαχος στον αγώνα κατά της πανδημίας.
  • Φροντίζουμε να επιλέγουμε για τις βουτιές μας μόνο πισίνες ή/και υδάτινα πάρκα, που φέρουν την κατάλληλη πιστοποίηση ότι πληρούν τις απαιτήσεις ασφαλείας, όπως αυτές προδιαγράφονται στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρότυπα (ΕΝ 1069-1&2, ΕΝ 15288-1&2).
  • Για τη ψυχαγωγία μας δοκιμάζουμε άφοβα θαλάσσια sports μαζί με τους αγαπημένους μας, ζούμε στιγμές αδρεναλίνης ανέμελα, επιλέγοντας επιχειρήσεις που φέρουν την πιστοποίηση Water Sports Certified Quality για την ποιότητα και την προηγμένη ασφάλεια των υπηρεσιών τους.

Με τις υπηρεσίες της TÜV AUSTRIA Hellas, που έχει πάντα το βλέμμα στραμμένο στην υγεία, την ασφάλεια και την επιχειρηματική συνέχεια του τόπου μας, μπορούμε ακόμα και φέτος να κάνουμε διακοπές, να εξερευνήσουμε γαστρονομικές εμπειρίες και να απολαύσουμε ξένοιαστα βουτιές, έχοντας το κεφάλι μας ήσυχο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ