Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Στέλλας Μιζεράκη έναν χρόνο μετά τον θάνατό του – ΦΩΤΟ

Σοκ είχε προκαλέσει ένα χρόνο πριν η είδηση πως ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Κανείς δεν ήθελε να πιστέψει την είδηση αυτή, πόσο μάλλον οι συγγενείς και φίλοι του αλλά και η τελευταία του σύντροφος Στέλλα Μιζεράκη.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο σπίτι του Power of Love και γρήγορα έγιναν ζευγάρι. Η σχέση τους διακόπηκε λίγο πριν το μοιραίο ατύχημα ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχαν έρθει και πάλι κοντά ο ένας στον άλλο.

Σήμερα, με αφορμή τη συμπλήρωση του ενός έτους από τον θάνατό του, η Στέλλα Μιζεράκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Ένας χρόνος ακριβώς χωρίς εσένα Πάνο… Όλα θυμίζουν σαν χθες όταν ξαφνικά πέταξες μακριά μας… Ήσουν ένας σπάνιος άνθρωπος που πέρασες από τη ζωή μας έτσι ξαφνικά και λάμπεις πάντα σαν αστέρι φωτεινό όσο μακριά κι αν βρίσκεσαι! Το λαμπερό χαμόγελό σου, έδινε λάμψη στο πέρασμά σου! Τώρα λάμπει όλος ο ουρανός! Ο θεός να σε έχει καλά και να αναπαύσει την ψυχή σου! Πάντα θα έχεις μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου! Σε αγαπώ!» έγραψε η Στέλλα Μιζεράκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ