Πάνος Νάτσης: Απαρηγόρητη η σύντροφος του ηθοποιού – Την φώναξαν για αναγνώριση

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί ενώ όσοι τον γνώριζαν μιλούν για τον 31χρονο με τα καλύτερα λόγια. Το MEGA και η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκαν στο σημείο όπου συνέβη το τραγικό δυστύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος με τις Aρχές να εξετάζουν τις κάμερες ασφαλείας από καταστήματα της περιοχής προκειμένου να δουν αν φορούσε κράνος ο άτυχος ηθοποιός.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι”, ο Λευτέρης Πανταζής ανέφερε πως η σύντροφος του Πάνου Νάτση είναι απαρηγόρητη. Όπως είπε ο τραγουδιστής, γνώριζε τον ηθοποιό μέσα από την σύντροφό του Διονυσία, με την οποία συνεργάζεται.

Η Διονυσία είναι μουσικός και παίζει σαξόφωνο. Σε λίγες ημέρες το ζευγάρι θα μετακόμιζε στο νέο του σπίτι ενώ έκανε και σχέδια γάμου μέσα στο 2022. “Έκλαιγε, τη φώναξαν για αναγνώριση στο νοσοκομείο. Κρίμα, κρίμα, κρίμα…», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

 

Πάνος Νάτσης: Το “αντίο” από την σύντροφό του

Η σύντροφος του Πάνου Νάτση, Διονυσία Γεωργιάδου ράγισε καρδιές με την ανάρτησή της. H μουσικός δημοσίευσε μία σειρά από stories με το “Λαχταρώ (Crave)”. Πρόκειται για ένα ερωτικό μονόπρακτο της Αγγλίδας Sarah Kane, που αυτοκτόνησε στην ηλικία των 28 ετών το 1999. Το έργο παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1998 από την θεατρική ομάδα Paines Plough στο Εδιμβούργο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ