Πανικός στο Αρκαλοχώρι

Για εξετάσεις οδηγείται σήμερα η Βουλγάρα ιερόδουλος που συνελήφθη χθες στο Αρκαλοχώρι, όπου “δραστηριοποιούνταν” η 40χρονη, μπροστά στο φόβο η γυναίκα να πάσχει από AIDS ή άλλα σοβαρά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τη 40χρονη αλλοδαπή εξέδιδε ζευγάρι, το οποίο την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με μεγάλο αριθμό ανδρών.

Η γυναίκα συνελήφθη χθες όταν αστυνομικός που είχε τις σχετικές πληροφορίες για τη δράση του ζευγαριού (του 32χρονου άνδρα και της 34χρονης γυναίκας), προσποιήθηκε τον πελάτη και έκλεισε ραντεβού μαζί της αφού προπλήρωσε τον σωματέμπορο.

Ο αστυνομικός της πέρασε χειροπέδες μόλις εκείνη άρχισε να βγάζει τα ρούχα της. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι με βάση τις πληροφορίες που είχαν στην διάθεση τους, η Βουλγάρα αναγκαζόταν να συνευρίσκεται ερωτικά με αρκετούς άνδρες από την ευρύτερη περιοχή του Αρκαλοχωρίου, πολλές φορές κάτω από απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής.

Η 40χρονη γυναίκα θα οδηγηθεί, σήμερα, για εξετάσεις στο ΠΑΓΝΗ ενώ το ζευγάρι που της έκλεινε τα “ροζ” ραντεβού θα οδηγηθεί, σήμερα, στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της μαστροπείας. Η Βουλγάρα, από την πλευρά της πάντως, ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι την εξέδιδε μεν, με τη θέλησή της δε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ