Πανικός σε σχολείο των Τρικάλων

Πανικός σε σχολείο των Τρικάλων

Πανικός επικράτησε το πρωί της Δευτέρας σε σχολική μονάδα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων με μαθητές να κρύβονται κάτω από τα θρανία.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr πατέρας μαθητή της Ε΄ Τάξης του 9ου Δημοτικού Σχολείου και εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, μπήκε στην σχολική μονάδα σε έξαλλη κατάσταση και προκάλεσε τον πανικό σε Εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Ο γονέας διαμαρτύρονταν με φωνές κατηγορώντας εκπαιδευτικούς ότι αδιαφορούν για τους μαθητές, καθώς ο γιός του έχει αποκτήσει «πλούσιο» λεξιλόγιο σε ανάρμοστες φράσεις και σε συμπεριφορές τις οποίες μεταφέρει και σε δραστηριότητες εκτός σχολείου.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο έξαλλος γονέας, χτύπησε με δύναμη το χέρι του στο τραπέζι του γραφείου του Διευθυντή της Σχολικής μονάδας με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι και να αυτοτραυματιστεί στο χέρι…

Υπό τον φόβο ακόμη χειρότερων καταστάσεων ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν 2 πληρώματα της Ομάδας ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων που κατάφεραν μετά από ώρα να ηρεμήσουν τον Γονέα και ο τελευταίους να απομακρυνθεί από το σημείο ενώ μέχρι τώρα δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις…

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.