Πανικός σε λύκειο στο Αγρίνιο – Γιατί παρενέβη η πυροσβεστική για να απεγκλωβίσει τους μαθητές και την καθηγήτρια – BINTEO

Μια μικρή περιπέτεια έζησαν σήμερα οι μαθητές μιας τάξης του 2ου Λυκείου Αγρινίου, αφού εγκλωβίστηκαν για 30 λεπτά περίπου μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μόλις χτύπησε το τελευταίο κουδούνι και ενώ οι μαθητές και η καθηγήτρια ετοιμάζονταν να φύγουν, διαπίστωσαν πως η πόρτα δεν άνοιγε. Προσπαθούσαν για αρκετά λεπτά μήπως και καταφέρουν να την ανοίξουν αλλά μάταιος κόπος. Η κλειδαριά της πόρτας είχε χαλάσει και οι προσπάθειές τους επί ένα τέταρτο περίπου, έπεφταν στο κενό.

Τελικά, κάποιοι γονείς που περίμεναν τα παιδιά τους ανησύχησαν, μπήκαν εντός του σχολικού συγκροτήματος και διαπίστωσαν τον εγκλωβισμό των παιδιών και της εκπαιδευτικού. Προσπάθησαν και οι ίδιοι οι γονείς να ανοίξουν την πόρτα, η οποία όμως είχε φρακάρει. Έτσι, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου, η οποία απεγκλώβισε τους μαθητές και την καθηγήτρια.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών/βίντεο: agriniosite.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ